HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΗ Ομόνοια για τα 31 χρόνια χωρίς τον Ηλία Πούλλο

Η Ομόνοια για τα 31 χρόνια χωρίς τον Ηλία Πούλλο

Η Ομόνοια, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, μνημονεύει τον αείμνηστο Ηλία Πούλλο, ο οποίος σκοτώθηκε στις 23 Οκτωρβρίου του 1993 σε τροχαίο. Σημειώνεται, μεταξύ άλλων, η συμβολή του στην ανέγερση του προπονητικού κέντρου της ομάδας και η προσφορά του προς την Ομόνοια. Αναφέρει η σχετική ανάρτηση:

«Τέτοια μέρα το 1993, η οικογένεια της Ομόνοια έγινε φτωχότερη με τον αναπάντεχο θάνατο του Ηλία Πούλλου. Στις 23/10/1993 έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το οίκημα της Ομόνοιας.

Ο Ηλίας Πούλλος αν και έφυγε νέος, σε ηλικία μόλις 48 ετών, πρόλαβε και άφησε πίσω του ανεκτίμητο έργο. Κατείχε από το 1990 μέχρι την ημέρα του θανάτου του το πόστο του αντιπροέδρου του σωματείου και διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να δημιουργήσει η Ομόνοια το δικό της προπονητικό κέντρο.

Ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε τη δημιουργία ένας σύγχρονου αθλητικού κέντρου και με τη δράση του συνέβαλε στο να γίνει το όνειρο πραγματικότητα το 1988-89. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετά τον θάνατο του Ηλία Πούλλου το αθλητικό κέντρο της Ομόνοιας πήρε το όνομά του, το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα.

Αιωνία του η μνήμη».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης