HomeΔΙΕΘΝΗChampions LeagueΟ Ράιντερς καθάρισε για τους ροσονέρι κόντρα στην Μπριζ

Ο Ράιντερς καθάρισε για τους ροσονέρι κόντρα στην Μπριζ

Το πρώτο της τρίποντο στη League Phase του Champions League πήρε η Μίλαν, η οποία κέρδισε με 3-1 απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ στο Σαν Σίρο για την 3η αγωνιστική. Παίκτης-κλειδί για την ομάδα του Φονσέκα ήταν ο Ράιντερς που κέρδισε την αποβολή του Ονεντίκα και σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι ροσονέρι πήραν το προβάδισμα στο 34′ με ένα χτύπημα κόρνερ του Πούλισικ. Ο Αμερικανός εκτέλεσε με το δεξί, η μπάλα πέρασε από όλους και αναπαύθηκε στα δίχτυα των Βέλγων για το 1-0.

Τα πράγματα για τους γηπεδούχους φάνηκε να απολοποιούνται στο 40ο λεπτό όταν ο διαιτητής, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, απέβαλε τον Ράφαελ Ονεντίκα για πάτημα πάνω στον Ράιντερς.

Εντούτοις, η Κλαμπ Μπριζ δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε να ισοφαρίσει με τον Κιριάνι Σάμπε στο 51′. Ο Τζόλης έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Βέτλεσεν τροφοδότησε τον 19χρονο και εκείνος πλάσαρε τον Μενιάν για το 1-1.

Η Μίλαν όμως ανέκτησε το προβάδισμά της στο 61′ με τον Ράιντερς. Ο Οκαφόρ μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε στον Ολλανδό μέσο που πλάσαρε ανενόχλητος από το σημείο του πέναλτι και έγραψε το 2-1.

Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τελικά τη νίκη στο 71′ με τον Ράιντερς να χτυπά ξανά. Ο Τσουκουέζε έδωσε την ασίστ και ο Ολλανδός πλάσαρε περίπου από το ίδιο σημείο που σκόραρε και νωρίτερα και χάρισε τους τρεις βαθμούς στους ροσονέρι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης