HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΓυρίζει σελίδα η Ανόρθωση

Γυρίζει σελίδα η Ανόρθωση

Η ήττα από την ΑΕΚ ήταν κάτι που στεναχώρησε τους ανθρώπους της Ανόρθωσης. Δεν ήταν το αποτέλεσμα αυτό που έφταιγε για τη στεναχώρια αυτή, αλλά η εμφάνιση της ομάδας. Εάν εξαιρέσουμε την ευκαιρία στο τέλος του αγώνα με την απόκρουση του Αθανασιάδη, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν είχε κάποια άλλη καλή φάση στο παιχνίδι.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και η τεχνική ηγεσία έχουν στρέψει το βλέμμα στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Είναι ένας αγώνας σημαντικός και μια συνέχεια στα ντέρμπι που έχει να δώσει η Ανόρθωση. Θυμίζουμε ότι ακολουθούν οι αναμετρήσεις με ΑΕΛ και Άρη. Ο Γιαννάκης Οκκάς θα επιδιώξει μέσα από τις αλλαγές που θα κάνει να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θεωρείται σημαντικό, γιατί η Ανόρθωση καλείται να βγάλει αντίδραση και να διεκδικήσει σε μια δύσκολη έδρα το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Χρυσοστόμου, Μλάντοβιτς και Ρόγκουλιτς. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Μλάντοβιτς υπέστη θλάση και θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις για διάστημα δύο εβδομάδων, κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα προλάβει ούτε το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Απ’ εκεί και πέρα, αναμένουμε τις αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας για τους παίκτες της ενδεκάδας. Υπάρχει πιθανότητα να δούμε βασικό τον Κριχόβιακ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης