HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Το Πάφος... εξπρές ξανά σε ευρωπαϊκές ράγες

Το Πάφος… εξπρές ξανά σε ευρωπαϊκές ράγες

Η Πάφος FC σκέφτεται ξανά ευρωπαϊκά, αφού άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με τη Χάιντενχαϊμ. Το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρθέδο θέλει να προσθέσει άλλη μια χάντρα στο… κομπολόι των επιτυχιών το βράδυ της Πέμπτης στο «Άλφα Μέγα». Μάλιστα, το ιδανικό ξεκίνημα στη League Phase, με την εκτός έδρας νίκη επί τη Πετροκούμπ, άνοιξε την… όρεξη των Παφιτών για πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης και με νέα νίκη θα αυξηθούν οι πιθανότητες υλοποίησης του συγκεκριμένου στόχου.

Τα δεδομένα, πάντως, είναι ιδανικά για την ομάδα, αφού προετοιμάζεται χωρίς οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα, ενώ προέρχεται από εκπληκτικές εμφανίσεις. Η θετική ανταπόκριση όλων των ποδοσφαιριστών σε όλα τα παιχνίδια είναι στοιχείο που δημιουργεί ευχάριστα διλήμματα στον Ισπανό τεχνικό όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει. Μέχρι τώρα, πάντως, ο κ. Καρθέδο παίρνει βαθμό λίαν καλώς στη διαχείριση του ποιοτικότατου ρόστερ που διαθέτει η ομάδα, κάτι που φαίνεται κυρίως από τη συνεισφορά των παικτών που προέρχονται από τον πάγκο.

Η ομάδα θα έχει τη στήριξη των οπαδών της στο… δεύτερό της σπίτι, αφού η προσέλευση αναμένεται να ξεπεράσει τις 4.000 (σ.σ. διατέθηκαν 1.500 πακέτα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες), ενώ στις κερκίδες θα βρίσκονται και 200 Γερμανοί.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι ο κ. Καρθέδο θα αποφασίσει σε ποιο από τα δύο επόμενα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του ο Λουκάσεν.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης