HomeΕΛΛΑΔΑΑΕΚ: Ψάχνει τη χημεία και τη βελτίωση στην επίθεση

ΑΕΚ: Ψάχνει τη χημεία και τη βελτίωση στην επίθεση

Ο Ματίας Αλμέιδα δουλεύει στις προπονήσεις για να βρεθεί η χημεία και ο ρυθμός στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ.

Με νέο επιθετικό σχήμα παρατάχθηκε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να εκμεταλλευτεί την ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ του. Σε ένα παιχνίδι που δεν βασίστηκε τόσο στα εξτρέμ, τα οποία συνέκλιναν προς την επίθεση, η Ένωση αντιμετώπισε προβλήματα, ως προς τη συνεργασία και την χημεία των παικτών. Κάτι φυσιολογικό, μιας και δεν είχαν παίξει οι Λαμέλα, Κοϊτά, Λιβάι, Πιερό μαζί σε άλλο ματς.

Αλλά αυτό δεν ανησυχεί τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να βρει η ομάδα τον ρυθμό της. Όπως είπε και ο ίδιος, του άρεσαν κάποια πράγματα που είδε στο γήπεδο και σε κάθε προπόνηση θα δουλεύει πάνω σε αυτά και στους αυτοματισμούς που θέλει να αποκτήσουν οι παίκτες του. Δουλειά έγινε και στη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά τότε έλειπαν οι διεθνείς, ενώ τώρα θα εκμεταλλεύεται κάθε προπόνηση ο Αργεντινός για μπορέσει να βελτιώσει τη δημιουργία και την αποτελεσματικότητα της επίθεσης.

Ο Φραντζί Πιερό κρατά ζεστή τη σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ συμμετέχει περισσότερο στο παιχνίδι της ΑΕΚ, ο Λιβάι Γκαρσία δεν έχει τόσο καλό ρυθμό, όπως και ο Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος την Κυριακή πήρε τα πρώτα του επίσημα αγωνιστικά λεπτά μετά από μήνες.

Πηγή: sdna.gr


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης