HomeΔΙΕΘΝΗΥπόλοιπα«Ριπλέι» τελικού στο Τσάμπιονς Λιγκ!

«Ριπλέι» τελικού στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Το ζευγάρι του περσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ, αναμετριέται απόψε στις 22:00 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase. Την περασμένη σεζόν η ομάδα της Μαδρίτης είχε κερδίσει με 2-0 τους Βεστφαλούς στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο για 15η φορά στην ιστορία της.

Η ισπανική ομάδα έχει την ετικέτα του φαβορί για τη νίκη στον αποψινό αγώνα. Ναι μεν τα στατιστικά της ομάδας του Ντόρτμουντ στη φετινή διοργάνωση είναι εντυπωσιακά, αλλά η παράδοση της Ρεάλ Μαδρίτης στο θεσμό είναι αδιαμφισβήτητη.

Όσον αφορά την προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επτά νίκες, τρεις η Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ πέντε αγώνες έληξαν ισόπαλοι.

Έπειτα από δύο αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ, η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει μια νίκη και μια ήττα. Επικράτησε με 3-1 της Στουτγκάρδης εντός έδρας στην πρώτη αγωνιστική. Στη δεύτερη αγωνιστική η «βασίλισσα» ηττήθηκε με 1-0 από τη Λιλ στη Γαλλία. Η ομάδα της Μαδρίτης προέρχεται από τη νίκη με 2-1 στο εκτός έδρας ματς με τη Θέλτα για τη Λα Λίγκα το περασμένο Σάββατο.

Από την άλλη πλευρά, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, από τη μεριά της, μπαίνει στην 3η αγωνιστική ως η πρωτοπόρος της κατάταξης, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Αρχικά κέρδισε με 3-0 την Κλαμπ Μπρουζ εκτός έδρας και στη 2η αγωνιστική διέλυσε με 7-1 τη Σέλτικ στη Γερμανία. Την περασμένη Παρασκευή (18/10) η ομάδα του Ντόρτμουντ επιβλήθηκε με 2-1 της Ζανκτ Πάουλι για την Μπουντεσλίγκα.

Η Μίλαν υποδέχεται την Κλαμπ Μπρουζ στο «Σαν Σίρο» στις 19:45. Οι «ροσονέρι» έχουν μηδέν βαθμούς, ενώ η βελγική ομάδα τρεις.

Την ίδια ώρα (19:45) η Μονακό θα φιλοξενήσει τον Ερυθρό Αστέρα στο «Λουί ΙΙ». Οι Μονεγάσκοι έχουν τέσσερις βαθμούς, ενώ η Σερβική ομάδα μηδέν.

Στις 22:00 η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχτεί στο «παρκ ντε Πρενς» την Αϊντχόφεν. Οι Παριζιάνοι έχουν τρεις βαθμούς και οι Ολλανδοί έναν.

Η Άρσεναλ φιλοξενεί την ίδια ώρα στο «Έμιρεϊτς» τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Τέσσερις βαθμούς έχουν οι «κανονιέρηδες», έναν η ουκρανική ομάδα.

Η Άστον Βίλα υποδέχεται στο «Βίλα Παρκ» την Μπολόνια στις 22:00. Η ομάδα του Μπέρμινγχαμ έχει έξι βαθμούς, ενώ οι «ροσομπλού» έναν.

Γιουβέντους και Στουτγκάρδη αναμετριούνται στο «Αλιάντς» επίσης στις 22:00. Έξι βαθμούς έχουν οι «μπιανκονέρι» και έναν οι «Σουηβοί».

Τέλος, στις 22:00 θα διεξαχθούν και οι αναμετρήσεις Στουρμ Γκρατς – Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ζιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η Σπόρτινγκ έχει τέσσερις βαθμούς, ενώ Στουρμ Γκρατς, Ζιρόνα και Σλόβαν Μπρατισλάβας μηδέν. 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης