HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΔιπρόσωπος ο Άρης και καμπανάκι από Σπιλέφσκι

Διπρόσωπος ο Άρης και καμπανάκι από Σπιλέφσκι

Ο Άρης συνεχίζει την ανοδική του πορεία διατηρώντας τη 2η θέση στη βαθμολογία με δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Έφυγε από το Δασάκι με τους τρεις βαθμούς πετυχαίνοντας το στόχο και επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. 

Η λεμεσιανή ομάδα είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχε και τα δύο της τέρματα, ενώ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα. Στην επανάληψη όμως δεν ήταν το ίδιο καλή και στο τέλος έδωσε δικαίωμα στον Εθνικό να ελπίζει σε βαθμολογική συγκομιδή. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι ήταν έντονος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και έκανε λόγο για υπεροψία των παικτών του, προσθέτοντας μάλιστα ότι αυτό δεν πρόκειται να το αφήσει να συμβεί ξανά. Είναι αλήθεια ότι ο Άρης του α’ ημιχρόνου ήταν πάρα πολύ καλός, ενώ στην επανάληψη ήταν πάρα πολύ κακός.

Η ουσία είναι ότι η ομάδα έβαλε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Επόμενος αντίπαλος η Νέα Σαλαμίνα, την οποία θα υποδεχθεί το ερχόμενο Σάββατο. Σαφώς και ο στόχος δεν είναι άλλος εκτός από τη νίκη. Ο Άρης πρέπει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και το γεγονός ότι απέναντί του θα είναι ένας βατός αντίπαλος πριν στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, που περιλαμβάνει μαζεμένα ντέρμπι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης