HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΟ Απόλλωνας συνδύασε την ουσία με την πρόοδο

Ο Απόλλωνας συνδύασε την ουσία με την πρόοδο

Ο Απόλλωνας έφερε σε πέρας την αποστολή του στο παιχνίδι με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, αφού η επιστροφή στις νίκες συνοδεύτηκε με βαθμολογικό άλμα. Οι «γαλάζιοι» ανέβηκαν στην 5η θέση με 13 βαθμούς, καθώς μειονεκτούν της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ στην ισοβαθμία, όμως έχουν δικαίωμα στην ελπίδα με τη διαφορά από την κορυφή να παραμένει στο -6.

Στα θετικά για το συγκρότημα του Αντριάν Γκούλα καταγράφεται η σωστή αντίδραση μετά από αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς επίσης και η ουσιαστική εμφάνιση παρά τις σημαντικές απουσίες και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το ζητούμενο για τη λεμεσιανή ομάδα είναι πλέον να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες αλλά και στη βελτίωση της αγωνιστικής της εικόνας. Ο Σλοβάκος τεχνικός εξέφρασε ικανοποίηση για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και επεσήμανε την ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση όταν η ομάδα έχει κατοχή της μπάλας και επιτίθεται. Είναι ένας τομέας που θα δώσει έμφαση στις προπονήσεις με κύριο μέλημα να περιορίσει τις αδυναμίες.

Η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με την Ομόνοια Αραδίππου εκτός έδρας, με το τρίποντο να είναι ο μόνος στόχος του Απόλλωνα. Όσον αφορά στα αγωνιστικά δεδομένα, στο απουσιολόγιο προστίθεται ο Σάντος, ο οποίος θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών. Τις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο θα επανέλθει ο Σπόλιαριτς, ενώ οι Χ. Κυριάκου, Άδωνη, Ντιόν και Μάρκες παραμένουν παροπλισμένοι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης