HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΣε καλό... φεγγάρι η ΑΕΚ

Σε καλό… φεγγάρι η ΑΕΚ

Από το καλό στο καλύτερο οδεύει η ΑΕΚ, που πέτυχε άλλη μία νίκη και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας μένοντας κοντά στους πρωτοπόρους. Η νίκη επί της Ανόρθωσης συνδυάστηκε και πάλι με πολύ καλή εμφάνιση. Οι «κιτρινοπράσινοι» έφτιαξαν σωρεία ευκαιριών, έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι και κινδύνεψαν μόνο μία φορά, που θα μπορούσε όμως να τους «στοιχίσει». 

Οι γραμμές όλες δούλεψαν σωστά, το πλάνο του Χένινγκ Μπεργκ εφαρμόστηκε πλήρως και η ΑΕΚ έφτασε στην πρώτη της εντός έδρας νίκη. Τα χαμόγελα πλατιά σε όλους βλέποντας ότι η ομάδα έχει βρει το δρόμο της και επέστρεψε να διεκδικήσει πολλά πράγματα από τη φετινή σεζόν. 

Εκείνο που χρήζει περαιτέρω βελτίωσης είναι η αποτελεσματικότητα. Το να δημιουργούνται ευκαιρίες και να μην μπορεί η ομάδα να σκοράρει πιο εύκολα είναι ένα θέμα που πρέπει να επιλυθεί. Γιατί αν επαναληφθεί, ίσως στο τέλος να στοιχίσει. 

Ο Νορβηγός προπονητής κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του, οι οποίοι έχουν ανεβάσει κατακόρυφα στροφές και γι’ αυτό στο τέλος η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο και δίνει τα πάντα. Δεν ήταν τυχαία η δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα είχε εξαιρετική παρουσία. 

Πλέον η ομάδα θα επικεντρωθεί στον επόμενο αγώνα, ο οποίος είναι το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην ΑΕΛ. Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, ωστόσο η ομάδα θα πάει στη Λεμεσό με φόρα για να πετύχει την τέταρτη της συνεχόμενη νίκη που θα την εδραιώσει στα ψηλά. 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης