HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοια ΑραδίππουΟμόνοια Αραδίππου: Το εμπόδιο ήταν πολύ ψηλό

Ομόνοια Αραδίππου: Το εμπόδιο ήταν πολύ ψηλό

Η Ομόνοια Αραδίππου παραδόθηκε στις ορέξεις του ΑΠΟΕΛ και δέχθηκε την πιο μεγάλη της ήττα στη φετινή σεζόν. Η ομάδα της Αραδίππου δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να παρακολουθήσει το ρυθμό που έδωσαν οι «γαλαζοκίτρινοι» στο παιχνίδι, γι’ αυτό και στο τέλος δέχθηκε και πέντε τέρματα.

Το γνώριζαν άπαντες πριν τον αγώνα ότι η αποστολή θα ήταν πολύ δύσκολη, ωστόσο εκείνο που μπορεί να έφερε και μία σχετική απογοήτευση ήταν η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ίσως είναι το πρώτο παιχνίδι για φέτος που έλειπε το πάθος, η δύναμη και η θέληση. Οι παίκτες του Ούγκο Μαρτίνς απουσίαζαν από το γήπεδο προχθές και δεν είναι τυχαία η παραδοχή του Πορτογάλου προπονητή ότι το ΑΠΟΕΛ ήταν ανώτερο.

Το ζήτημα για την Ομόνοια Αραδίππου είναι να ξεχάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την προχθεσινή αναμέτρηση και να επικεντρωθεί σ’ αυτήν που έρχεται. Την ερχόμενη Κυριακή, θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα και γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι άλλο ένα εμπόδιο θα βρεθεί ενώπιόν της. Και για να μπορέσει αυτή τη φορά να έχει βαθμολογικό κέρδος θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα και σαφώς να παρουσιαστεί βελτιωμένη. Ο Ούγκο Μαρτίνς πιστεύει πάντως ότι η ομάδα του θα μπορέσει να ανακάμψει.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης