HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Πάφος FC: Αναζητείται ομάδα να την σταματήσει

Πάφος FC: Αναζητείται ομάδα να την σταματήσει

Από το καλό στο καλύτερο οδεύει η Πάφος FC. Με άνετο και εύκολο τρόπο πέτυχε την έκτη της νίκη στο πρωτάθλημα, παρέμεινε στην κορυφή και το κυριότερο έδειξε εκ νέου ότι έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναζητείται πάντως η ομάδα που θα καταφέρει να σταματήσει την Πάφος FC, η οποία μοιάζει με τρένο με σπασμένα φρένα. Ούτε η Καρμιώτισσα κατάφερε να της προβάλει αντίσταση, που και αυτή παραδόθηκε στις ορέξεις των ποδοσφαιριστών του Χουάν Κάρλος Καρθέδο. Το 4-0 επί της ομάδας των Πολεμιδιών δίκαιο πέρα για πέρα, ωστόσο εκείνο που έχει σημασία είναι ότι για άλλο ένα παιχνίδι η εμφάνιση ήταν πάρα πολύ καλή.

Σωστή τακτική, σωστό αγωνιστικό πλάνο, αποτελεσματικότητα στην επίθεση και μηδέν παθητικό στην άμυνα. Η παφιακή ομάδα δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή φόρμα. Διαθέτει ρόστερ, το οποίο μπορεί να αντεπεξέλθει σε Κύπρο και Ευρώπη. Ο Ισπανός προπονητής κάνει και το αναγκαίο ροτέισιον και την ίδια ώρα η ομάδα δεν επηρεάζεται αγωνιστικά.

Το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα έχει ήδη ξεχαστεί. Στο στόχαστρο μπαίνει ο αγώνας της Πέμπτης για τη 2η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ όπου αντίπαλος θα είναι η Χάιντενχάιμ. Πολύ δύσκολη αποστολή για την παφιακή ομάδα, ωστόσο με τη βοήθεια του κόσμου της, αλλά και την πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται είναι ικανή να πάρει τη δεύτερη νίκη στο θεσμό.

Και αν πράξει κάτι τέτοιο, τότε θα μπουν άλλα δεδομένα στην εξίσωση σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή της πορεία. Η προετοιμασία ξεκίνησε, αφού δεν υπάρχει χάσιμο χρόνου και ο Χουάν Κάρλος Καρθέδο θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης