HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΝέα Σαλαμίνα: Δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει βαθμούς

Νέα Σαλαμίνα: Δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει βαθμούς

Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται σήμερα στο «Αμμόχωστος» την ΑΕΛ και η νίκη αποτελεί και το μοναδικό ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους». Η προσφυγική ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα πρέπει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της, αν δεν θέλει να μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες. Ήδη η απόσταση από τις ομάδες που έχει τους ίδιους στόχους είναι μεγάλη, έτσι δεν πρέπει να χάσει και άλλους βαθμούς.

Απέναντι στην ΑΕΛ τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες για να επιτευχθεί ο στόχος. Ο Τσέντομι Γιανέφσκι θέλει το ντεμπούτο του στον πάγκο να είναι νικηφόρο. Ο νέος προπονητής της βαρωσιώτικης ομάδας μελέτησε διεξοδικά τη σημερινή αντίπαλο και τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις εφάρμοσε το πλάνο που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι θα ήθελε την ίδια ώρα τα αγωνιστικά δεδομένα να ήταν διαφορετικά στο ντεμπούτο του. Σημαντικοί παίκτες θα απουσιάζουν και αυτό του μειώνει τις επιλογές του για το αρχικό σχήμα. Εκτός θα είναι ο Ντουρμισάι που είναι τιμωρημένος, ο Βίκτωρος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Καρλίτος. Ο Παπαγεωργίου επίσης θα είναι εκτός αποστολής, αφού νιώθει ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα. Στα θετικά η επιστροφή των Ντιακιτέ και Αζεβέδο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης