HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΧωρίς τον κόσμο του ο Απόλλωνας

Χωρίς τον κόσμο του ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει σήμερα (19:00) τη νεοφώτιστη Ομόνοια 29Μ και η επιστροφή στις νίκες αποτελεί και το μοναδικό ζητούμενο. Η ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την Καρμιώτισσα και έτσι αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα παρουσιαστεί στη σημερινή αναμέτρηση. Είναι και η διακοπή στο πρωτάθλημα που άφησε την ομάδα σε απραξία, ωστόσο επιβάλλεται να υπάρξει αντίδραση.

Ο Απόλλωνας ταλαιπωρείται φέτος από αστάθεια. Και είναι εμφανές σε όλα του τα παιχνίδια. Υπάρχουν διαστήματα όπου η ομάδα αγωνίζεται πάρα πολύ καλά, υπάρχουν όμως και διαστήματα που κλείνει ο διακόπτης.

Είναι, επίσης, αρνητικό το γεγονός ότι η ομάδα έχει από την αρχή της σεζόν αρκετές απουσίες. Και δεν είναι η πρώτη σεζόν που η λεμεσιανή ομάδα στερείται σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Ακόμη ένα αρνητικό στη σημερινή αναμέτρηση είναι η απουσία του κόσμου. Η τιμωρία που επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή δεν δίνει το δικαίωμα σήμερα στους φίλους της ομάδας (εξαίρεση οι συνταξιούχοι και μητέρες με τα παιδιά τους) να βρεθούν στο «Άλφα Μέγα». Σε ένα παιχνίδι όπου η στήριξη από τον κόσμο θα ήταν ό,τι καλύτερο.

Επιστρέφοντας και στα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός θα είναι ο Χαράλαμπος Κυριάκου, ο Σπόλιαριτς, ο Μάρκες, ο Ντιόν (υπήρξαν ενθαρρυντικά μηνύματα αυτή τη βδομάδα από το Βέλγιο όπου βρίσκεται για αποθεραπεία), ο Άδωνη και ο Αρτυματάς, με τους δύο τελευταίους να βρίσκονται σε καλό στάδιο για την επικείμενη επιστροφή τους. Ο Σάντος επίσης θα απουσιάζει, αφού είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Επιστρέφουν οι Σαγκάλ, Ζμέρχαλ, Μαλεκκίδης και Μπολί. Κάποιοι εξ αυτών έχουν και μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν και στο αρχικό σχήμα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης