HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Κρύβει παγίδες η έξοδος στο Δασάκι

Άρης: Κρύβει παγίδες η έξοδος στο Δασάκι

Ο Άρης θα ταξιδέψει σήμερα (16:30) στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας και παρουσιάζεται πανέτοιμος να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Η νίκη επί της Ομόνοιας την προηγούμενη αγωνιστική έχει ντοπάρει πάρα πολύ τους παίκτες, οι οποίοι σήμερα είναι αποφασισμένοι όσες δυσκολίες και αν προκύπτουν από το σημερινό παιχνίδι, να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Η αποστολή της «ελαφράς ταξιαρχίας» αναμένεται να είναι δύσκολη σε μία έδρα όπου δύσκολα μπορεί κάποια ομάδα να κερδίσει. Η έξοδος στο Δασάκι κρύβει πολλές παγίδες και αυτές θέλει να αποφύγει σήμερα η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ο Λευκορώσος προπονητής μελέτησε διεξοδικά τον Εθνικό και τις προηγούμενες ημέρες εφάρμοσε στις προπονήσεις το πλάνο που θα ακολουθήσει σήμερα. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες, ώστε να πετύχουν το στόχο τους. Αναντίλεκτα, αν ο Άρης καταφέρει να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο -όπως έκανε την προηγούμενη αγωνιστική- δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να μαζέψει άλλους τρεις βαθμούς.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και εκτός αποστολής είναι ο Σαβό. Ο Σουηδός επιθετικός ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν θα ληφθεί οποιοδήποτε ρίσκο. Επιστρέφει ο Κοκόριν που θα αποτελέσει άλλη μία σημαντικότατη επιλογή για την επίθεση. Ο Λευκορώσος προπονητής είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, με δεδομένο ότι η ομάδα είχε λειτουργήσει πάρα πολύ καλά. Να σημειώσουμε ότι στις προπονήσεις δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης