HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΘέλει να τριτώσει το καλό

Θέλει να τριτώσει το καλό

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα την Ανόρθωση και στοχεύει μόνο σε νίκη

 

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (19:00) την Ανόρθωση στην «Αρένα» και το μόνο που θέλει είναι να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και να εδραιωθεί για τα καλά στα ψηλά της βαθμολογίας. Είναι πολύ σημαντικό για τους «κιτρινοπράσινους» με την επιστροφή στη δράση να μαζέψουν άλλους τρεις βαθμούς και να δώσουν έτσι συνέχεια στην ανοδική πορεία των τελευταίων ημερών.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα της Λάρνακας έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο, να κερδίζει βαθμούς και την ίδια ώρα να παρουσιάζει και βελτίωση. Η ομάδα που παρακολουθήσαμε στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που είχαμε δει στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος. Η βελτίωση προήλθε μέσα από τη σκληρή δουλεία που γίνεται από τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος κατάφερε να πάρει μέχρι στιγμής από τους παίκτες του αυτό που ήθελε. Περιθώρια βελτίωσης σαφώς και υπάρχουν και είναι κάτι που το τονίζει με κάθε ευκαιρία ο Νορβηγός προπονητής.

Η ΑΕΛ λοιπόν σήμερα θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, έχοντας στο πλευρό της αρκετούς φίλους της και να συνεχίσει την αντεπίθεσή της ώστε να καλυφθεί το χαμένος έδαφος.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες χωρίς να προκύψουν άλλα απρόοπτα, έτσι σήμερα δεν θα είναι παρόντες ο τραυματίας Λέδες και ο τιμωρημένος Καμπρέρα. Δύο πολύ σημαντικές απουσίες στο επιθετικό κομμάτι για την ΑΕΚ. Ο Νορβηγός προπονητής φαίνεται ότι έχει καταλήξει και στους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους δύο. Στη μεσαία γραμμή ο Ροντέν θα είναι αυτός που θα τοποθετηθεί δίπλα στον Πονς ώστε να καλυφθεί το κενό του Λέδες. Αυτό θα φέρει τη μετακίνηση του Αϊτόρ πίσω από τον επιθετικό και την είσοδο του Μπρούνο Γκάμα στην ενδεκάδα όπου θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ δεξιά θα είναι ο Φαράζ. Στη γραμμή κρούσης είναι ξεκάθαρο ότι τη θέση του Καμπρέρα θα πάρει ο Σολ. Στην εστία θα είναι ο Αθανασιάδης, με την τετράδα στην άμυνα να μην αλλάζει σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα και να αποτελείται από τους Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Εκπολό και Γκαρσία.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης