HomeSliderΗ Πάφος «διέλυσε» με τεσσάρα την Καρμιώτισσα και παρέμεινε πρώτη

Η Πάφος «διέλυσε» με τεσσάρα την Καρμιώτισσα και παρέμεινε πρώτη

Η Πάφος νίκησε με 4-0 την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 7η αγωνιστική και παρέμεινε στην πρώτη θέση με 19 βαθμούς.

Στο α’ ημίχρονο η Καρμιώτισσα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συμπαγής πριν… σπάσει τον αμνυντικό της μηχανισμό η Πάφος πριν την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου. Στο 44′ ο Ζάζα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ντράγκομιρ με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο αρχικά στάδια του β’ ημιχρόνου η παφιακή ομάδα… καθάρισε το ματς στο άψε-σβήσε. Στο 47′ ο Κίνα έκλεψε την μπάλα από δεξιά κι έδωσε την ασίστ πάρε-βάλε στον Ζάιρο που έκανε το 2-0 με δεξί πλασέ, ενώ στο 49′ ο Ζάιρο έκλεψε την μπάλα κι έδωσε την ασίστ στον Τάνκοβιτς ο οποίος έκανε το 3-0 με δεξί πλασέ. Ο Γκολντάρ έκανε το 4-0 στο 67′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τάνκοβιτς.

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Κορέια, Γκολντάρ, Λούκασεν (58′ Μπουκαμίρ), Τ. Σίλβα, Σούνιτς (69′ Ναμ), Κίνα, Τάνκοβιτς (69′ Τανλόγκο), Ντράγκομιρ, Τζάτζα (58′ Νατέλ), Ζάιρο (58′ Άντερσον)

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πηλέας, Μπρούνο, Άντερσον, Ποντέλο, Ηλία, Πέπε

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Επασί, Αντωνίου (46′ Γκραντινάρου), Σίμιτς, Χότσκο, Κοβάσεβιτς, Ντελμίρο, Νεοφύτου, Πόθο (78′ Κβίρκβια), Τσουκαλάς (64′ Μαλόνε), Σμίλιανιτς (90′ Μπάμπα), Ντόρντσεβιτς (64′ Μπάκιτς)

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Κβίρκβια, Παντελή, Γιέντες, Ματθαίου, Βρίκκης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης