HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟι δηλώσεις των Μάρτινς και Χιμένεθ

Οι δηλώσεις των Μάρτινς και Χιμένεθ

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών της Ομόνοιας Αραδίππου και του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα στο Παπαδόπουλος για την 7η αγωνιστική.

Μάρτινς: «Το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλύτερο από εμάς. Είχε την κατοχή της μπάλας. Κάναμε λάθη και το ΑΠΟΕΛ τα εκμεταλλεύτηκε. Όταν γίνονται κάθετες μπαλιές είναι 50-50 στο ποιος θα πάρει την μπάλα και δεν ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό. Το ΑΠΟΕΛ έχει ποιότητα, έπαιξαν ρόλο τα δύο τέρματα στο α’ ημίχρονο. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Χιμένεθ: Για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήταν όμως μόνο ένα παιχνίδι. Έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας. Μπορούμε να γιορτάσουμε τη νίκη, όμως από αύριο θα επικεντρωθούμε να επαναφέρουμε την ομάδα για τον αγώνα της Πέμπτης. Εγώ είμαι πολύ λίγο χρόνο στην ομάδα, σήμερα κέρδισαν οι παίκτες».

Πού χρειάζεται βελτίωση: «Πριν από το πρώτο γκολ χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, αυτό θα πρέπει να το δουλέψουμε για να βελτιωθούμε».

Για το στόχο του τίτλου: «Στην καριέρα μου πάντοτε ήμουν σε ομάδες που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα. Θα πάμε για τον τίτλο με τους παίκτες που έχουμε, θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ξέρουμε πόσο μεγάλο είναι το ΑΠΟΕΛ και πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα».

Για τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ: «Δεν προσέχω τι λέει η ταυτότητα του κάθε παίκτη αλλά την καθημερινή δουλειά. Σε όποια ομάδα ήμουν, ένας από τους στόχους μου ήταν να προωθώ νεαρούς ποδοσφαιριστές».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης