HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΑΕΚ: Ετοιμάζει αλλαγές, αναγκαστικά ο Μπεργκ

ΑΕΚ: Ετοιμάζει αλλαγές, αναγκαστικά ο Μπεργκ

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την Ανόρθωση και θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να συνεχίσει τη νικηφόρα της πορεία. Οι «κιτρινοπράσινοι» πριν τη διακοπή στο πρωτάθλημα βρίσκονταν σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και άπαντες ευελπιστούν ότι αυτό δεν θ’ αλλάξει στο αυριανό ντέρμπι. 

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή της μαζεύοντας βαθμούς και ταυτόχρονα παρουσιάζει σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα πρώτα της παιχνίδια. Εκείνο που έχει σημασία από εδώ και πέρα είναι να συνεχίσει αυτό το δίπτυχο.

Ο προπονητής, Χένινγκ Μπεργκ, φαίνεται ότι κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του και ταυτόχρονα να εμπεδώσει τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία.

Ο Νορβηγός προπονητής θα έχει ενώπιόν του σημαντικές απουσίες για το αυριανό ντέρμπι και καλείται να βρει τις λύσεις. Ο Λέδες θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Καμπρέρα.

Δύο σημαντικές απουσίες οδηγούν τον Χένινγκ Μπεργκ να προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Ροντέν δίπλα από τον Πονς στη μεσαία γραμμή για να καλυφθεί το κενό του Λέδες. Σε ό,τι αφορά τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Καμπρέρα στην κορυφή της επίθεσης, οι Σολ και Ανγκιέλσκι είναι οι διαθέσιμοι, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Από εκεί και πέρα, είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην προκύψουν άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, αν και ο Μπρούνο Γκάμα κτυπά την πόρτα για να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης