HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΝέα Σαλαμίνα: Η αντεπίθεση ξεκινά από την ΑΕΛ

Νέα Σαλαμίνα: Η αντεπίθεση ξεκινά από την ΑΕΛ

Η Νέα Σαλαμίνα, έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της, θα προσπαθήσει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Η προσφυγική ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι πρέπει να ξεκινήσει να μαζεύει βαθμούς αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες.

Τη Δευτέρα αντιμετωπίζει στη Λάρνακα την ΑΕΛ, με το παιχνίδι να είναι πολύ υψηλών απαιτήσεων. Θα είναι άλλο ένα τεστ για τους «ερυθρόλευκους» κατά πόσο φέτος μπορούν να είναι συνεπείς και ανταγωνιστικοί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να περάσουν σχεδόν κανένα τεστ και γι’ αυτό υπήρξε και αλλαγή προπονητή.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι δεν χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα. Το γνωρίζει πολύ καλά. Όμως χρειάζεται χρόνο για να μάθει την ομάδα. Μπορεί να βρίσκεται στο νησί μας από την περασμένη εβδομάδα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Άλλωστε έχει πολλά ζητήματα ενώπιόν του που πρέπει να τα διαχειριστεί ορθά.

Το ξεκίνημά του στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας είναι δύσκολο, αλλά τη Δευτέρα η ομάδα του θα προσπαθήσει να έχει βαθμολογικό κέρδος. Υπάρχουν σημαντικά θέματα με παίκτες που θα απουσιάζουν. Καρλίτος, Βίκτωρος και Ντουρμισάι θα είναι απόντες. Επιστρέφει ο Άντος, ενώ σε καλό δρόμο είναι οι Ντιακιτέ και Αζεβέδο, που λογικά θα προλάβουν και θα είναι στην αποστολή.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης