HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΟ Άρης θα πάει στο Δασάκι για το τρίποντο

Ο Άρης θα πάει στο Δασάκι για το τρίποντο

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Εθνικό στο Δασάκι. Η λεμεσιανή ομάδα έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει από τη μια το αήττητό της και από την άλλη θα την κρατήσει -το ελάχιστο- στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η αποστολή της ομάδας του Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν αναμένεται να είναι εύκολη, ωστόσο ο Λευκορώσος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά ότι αν οι παίκτες του παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο, θα πάρουν και τη νίκη. Η ομάδα πριν από τη διακοπή έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι κέρδισε την Ομόνοια.

Αύριο όμως ο αγώνας δεν θα είναι ο ίδιος, με τις απαιτήσεις να διαφοροποιούνται. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι έχει ευχάριστο πονοκέφαλο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αφού θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Μοναδικός απών θα είναι ο Σαβό που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Σημαντικότατη η επιστροφή του Κακόριν, που θα αποτελέσει άλλη μία αξιόπιστη λύση στην επιθετική γραμμή. Ο Ρώσος επιθετικός δεν αναμένεται, πάντως, να βρεθεί στην ενδεκάδα. Επίσης, δεν αναμένεται ότι θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης