HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑRestart με Χιμένεθ για τον ΑΠΟΕΛ, επιστροφή στις νίκες θέλει η Ομόνοια

Restart με Χιμένεθ για τον ΑΠΟΕΛ, επιστροφή στις νίκες θέλει η Ομόνοια

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της in2bet | 18+ | Παιχνίδι είναι, βάλε όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η in2bet κατέχει άδεια Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

Με τον νέο του προπονητή Μανόλο Χιμένεθ πάει στην Λάρνακα το Σάββατο ο ΑΠΟΕΛ με μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, αφήνοντας πίσω τις κακές εμφανίσεις και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Από την άλλη, η νεοφώτιστη Ομόνοια Αραδίππου, θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα και να έχει βαθμολογικό κέρδος κόντρα στους πρωταθλητές

Την ίδια ώρα, Ομόνοια και Ένωση κοντράρονται στο ΓΣΠ. Οι πράσινοι του Βάλντα Νταμπράουσκας θέλουν να παραμείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας παίρνοντας τους 3 βαθμούς έχοντας στο πλευρό τους τον 12ο τους παίκτη, τον κόσμο τους. Η Ένωση πάει στο ΓΣΠ με τον νέο της προπονητή Νταμίρ Κάναντι, θέλοντας να κάνει την έκπληξη και στο τέλος να φύγει με βαθμολογικό κέρδος.

Και οι δύο αγώνες ξεκινούν στις 18:00

Με αμέτρητες επιλογές αγορών, κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλα bonus*, η in2bet σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα με το Bet Builder, αλλά και να συμμετέχεις στα in2Missions για να κερδίσεις δωρεάν στοίχημα αξίας 15 ευρώ στο τέλος κάθε αγωνιστικής!

Προηγήσου με 2 γκολ και πήγαινε κατευθείαν ταμείο πριν τελειώσει ο αγώνας!

Μπες στο in2bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις: https://in2bet.com.cy/bonus

Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης