HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΆγνωστο το πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ

Άγνωστο το πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ

Το ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ομόνοια Αραδίππου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μοναδικός στόχος για τους «γαλαζοκίτρινους» η επιστροφή στις νίκες. Ήδη στα δύο τελευταία παιχνίδια χάθηκαν τέσσερις βαθμοί και δεν υπάρχει περιθώριο για να χαθούν και άλλοι. Το ζήτημα όμως για το ΑΠΟΕΛ είναι να παρουσιαστεί βελτιωμένο αγωνιστικά.

Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν ήταν αυτή με βάση το έμψυχο υλικό που υπάρχει. Η αλλαγή προπονητή αναμένεται ότι θα διαφοροποιήσει τα πράγματα. Και η επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ο Ισπανός προπονητής αναλαμβάνει την ομάδα σε μία κρίσιμη περίοδο. Γιατί αν δεν προκύψει βελτίωση, τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα απ’ ό,τι είναι μέχρι στιγμής.

Ο ίδιος πάντως δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του παρά μόνο το νικηφόρο ντεμπούτο. Ξέρει όμως, γιατί μελέτησε την προσεχή αντίπαλο αρκετά καλά, ότι η ομάδα του θα πρέπει να δώσει πολλά στον αγωνιστικό χώρο. Ταυτόχρονα, έχει μάθει καλύτερα και το ρόστερ της δικιάς του ομάδας, ενώ προσπάθησε έστω και στις λίγες μέρες που είχε στη διάθεσή του να εντάξει τα δικά του «θέλω». Απόντες από το αυριανό παιχνίδι θα είναι οι Δώνης και Σαρφό. Ο πρώτος μπορεί να προπονείται κανονικά, ωστόσο χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επανέλθει, ενώ ο δεύτερος είναι τραυματίας.

Για το αρχικό σχήμα δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι ο Ισπανός προπονητής θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης