HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΝέα Σαλαμίνα: Ο Γιανέφσκι καταλήγει στο πλάνο

Νέα Σαλαμίνα: Ο Γιανέφσκι καταλήγει στο πλάνο

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται η Νέα Σαλαμίνα, η οποία ετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή». Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτά που προηγήθηκαν, γιατί η ομάδα της Αμμοχώστου θα παρουσιαστεί με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι στον πάγκο. Ο νέος τεχνικός θέλει να έχει νικηφόρο ξεκίνημα και να επιδιώξει να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία.

Κάτι τέτοιο θα θέσει τις σωστές βάσεις ενόψει των επόμενων αγώνων. Παράλληλα, θα είναι και ένα βήμα προς τα εμπρός, όσον αφορά και τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα. Στα επόμενα παιχνίδια, η Νέα Σαλαμίνα θέλει να ξεκινήσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων αγωνιστικών και είναι σημαντικό να έρθει την ερχόμενη Δευτέρα η νίκη.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι ξεκίνησε να καταστρώνει το πλάνο της ομάδας και τις επόμενες ημέρες θα καταλήξει. Δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Καρλίτος που θα μείνει εκτός για δύο μήνες, τον επίσης τραυματία Βίκτωρος που θα λείψει συνολικά για 10 ημέρες, αλλά και τον τιμωρημένο Ντουρμισάι, ο οποίος θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Είναι διαθέσιμος ο Άντος που προπονείται κανονικά από την προηγούμενη βδομάδα, ενώ σε αρκετά μεγάλο βαθμό ετοιμότητας αναμένεται να είναι οι Αζεβέδο και Ντιακιτέ που ανεβάζουν ρυθμούς.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης