HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζεται για να κάνει εκ νέου ξεκίνημα

ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζεται για να κάνει εκ νέου ξεκίνημα

Το Σάββατο το ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια Αραδίππου έχοντας ως μοναδικό ζητούμενο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Άλλωστε και ο Ισπανός προπονητής Μανόλο Χιμένεθ δεν φαντάζεται κάτι διαφορετικό στο ντεμπούτο στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων».

Η αποστολή δεν θα είναι εύκολη, παρά τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο, το ΑΠΟΕΛ μπορεί να κάνει εύκολη την προσπάθειά του, αν καταφέρει να παρουσιάσει βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα. Συνηθίζεται να λέγεται ότι με την αλλαγή προπονητή οι ομάδες αγωνίζονται καλύτερα και αυτό ευελπιστούν άπαντες στο ΑΠΟΕΛ να ισχύσει στη σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις στον «Αρχάγγελο» προσπάθησε από τη μία να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες του και την ίδια ώρα να εφαρμόσει τη δική του τακτική φιλοσοφία. Στο μέτρο του δυνατού όλα αυτά, αφού δεν είχε και αρκετό χρόνο στη διάθεσή του με δεδομένο ότι τη Δευτέρα ανέλαβε επίσημα. Φυσικά την περασμένη Κυριακή είδε στο φιλικό με τον Διγενή Μόρφου κάποια πράγματα τα οποία τον βοήθησαν να θέσει τις προτεραιότητές του.

Ο Ισπανός προπονητής είναι πάντως στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Εξαίρεση αποτελεί ο Σαρφό που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο Δώνης που απουσίαζε αρκετό καιρό προπονείται κανονικά, αλλά θα διαφανεί κατά πόσον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αποστολή. Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως υπάρχει σε ό,τι αφορά τις επιλογές που θα κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ για την αρχική ενδεκάδα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης