HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΓεμίζει το προπονητικό της ΑΕΛ

Γεμίζει το προπονητικό της ΑΕΛ

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και από σήμερα θα ξεκινήσουν να εντάσσονται στην προετοιμασία της ομάδας. Αναμφίβολα και θα έχουν ιδιαίτερη διαχείριση από την τεχνική ηγεσία, καθώς δεν είχαν την ευκαιρία για ξεκούραση στην περίοδο της διακοπής.

Πέραν του Ραφαήλ Μάμα που ήταν στην αποστολή της Εθνικής μας και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στους αγώνες με Ρουμανία και Κόσοβο, ο Ανδρέας Μακρής έπαιξε συνολικά 86 λεπτά (71′ με το Κόσοβο και 15′ με τη Ρουμανία). Ο Παναγιώτης Κυριάκου μέτρησε 180 λεπτά στα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων με Γαλλία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη, ενώ το ίδιο συνέβη με τον Νεοφύτου. Ο Θεμιστοκλέους μέτρησε 68 λεπτά συμμετοχής (23′ με τη Γαλλία και 45′ με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη). Τέλος, ο Εμμάνουελ Ιμανισίμβουε έπαιξε για 70 λεπτά στον εντός έδρας αγώνα με το Μπενίν. Στον εκτός έδρας αγώνα με τον ίδιο αντίπαλο είχε μείνει στον πάγκο.

Με την επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις, ο Κρις Κόουλμαν θα ξεκινήσει να καταστρώνει το πλάνο του με στόχο τη σωστή προετοιμασία της ομάδας. Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας έχει ξεκινήσει και άπαντες στην ΑΕΛ προετοιμάζονται με μόνο στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Λόγω της βαριάς τιμωρίας που δέχθηκε η ΑΕΛ, στα επόμενα παιχνίδια δεν θα υπάρχουν φίλοι της ομάδας στις εξέδρες. Αυτός είναι ακόμα ένας σημαντικός λόγος για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να πάρουν πολύτιμους βαθμούς και για τους φίλους τους που θα είναι μακριά από τα γήπεδα.

Η εμφάνιση απέναντι στον Εθνικό και η σημαντική βοήθεια που είχε η ομάδα από το κοινό, αναμένεται να αποτελέσει το φάρο για τους παίκτες του Κρις Κόουλμαν. Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ έγινε η πρώτη ομάδα που σημείωσε πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι και αυτή τη στιγμή διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, κάτω από την Πάφο.

Αυτό που φάνηκε ότι πρέπει να βελτιωθεί είναι ο τρόπος συμπεριφοράς της ομάδας στην άμυνα και ο Κρις Κόουλμαν έκανε σημαντική δουλειά στη διακοπή, με στόχο την ουσιαστική βελτίωση των παικτών σε αυτόν τον τομέα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης