HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΗ τριάδα διεθνών του Απόλλωνα

Η τριάδα διεθνών του Απόλλωνα

Τρεις ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα είχαν διεθνείς υποχρεώσεις μέσα στον Οκτώβριο και στην ιστοσελίδα της λεμεσιανής ομάδας σημειώνεται ο απολογισμός τους.

«Ο Δημήτρης Δημητρίου κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών της Κύπρου και αγωνίστηκε για 90 λεπτά στον εκτός έδρας αγώνα με το Κόσοβο. Στον εντός έδρας αγώνα με τη Ρουμανία παρέμεινε στον πάγκο. Να σημειωθεί ότι στην αρχική κλήση συμπεριλήφθηκε και το όνομα του Ντάνι Σπόλιαριτς, όμως ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο Νεάρχος Ζήνωνος, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Δόξα Κατωκοπιάς, κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων (Κ-21) της Κύπρου και αγωνίστηκε ως βασικός στη νίκη επί της Βοσνίας ενώ στον αγώνα με αντίπαλο την Γαλλία ήταν αναπληρωματικός.

Ο Σέσι Ντε Αλμέιδα συμμετείχε στους δύο νικηφόρους αγώνες της Εθνικής Μπενίν, με την ομάδα του να επικρατεί της Νιγηρίας και της Ρουάντα.

Συγχαίρουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας για τις συμμετοχές τους στις Εθνικές τους ομάδες και τους ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης