HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΗ... πάσα του Αναστασίου στον Νταμπράουσκας

Η… πάσα του Αναστασίου στον Νταμπράουσκας

Η διακοπή του πρωταθλήματος θεωρείται ευεργετική για την Ομόνοια, καθώς διαφοροποιεί τα αγωνιστικά δεδομένα προς το καλύτερο. Είναι βέβαιο πως ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει αυξημένες επιλογές για να καταστρώσει το πλάνο που θα παρατάξει στο παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, το προσεχές Σάββατο στο ΓΣΠ.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας τέθηκαν οι Σεμέδο, Κακουλλής, οι οποίοι ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους, όπως και ο Στεπίνσκι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Πρόσθετα, το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για τη βελτίωση της ετοιμότητας αρκετών ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» είτε μέσα από τις προπονήσεις είτε με τις διεθνείς τους συμμετοχές.

Ο Λοΐζου, ο Γιόβετιτς και ο Κίτσος πρόσθεσαν σημαντικά λεπτά συμμετοχής με την Κύπρο, το Μαυροβούνιο και τις «Ελπίδες» της Ελλάδας, ο Ατζίλι δούλεψε στις προπονήσεις. Τέλος, ο Μπεζούς είναι πλέον απολύτως καλά και εναπόκειται στον κ. Νταμπράουσκας πως θα διαχειριστεί τον Ουκρανό μέσο, ο οποίος προέρχεται από αποχή λόγω τραυματισμού.

Βάσει τούτων γίνεται αντιληπτό ότι ουσιαστικά «λύνονται τα χέρια» του Λιθουανού τεχνικού στην προσπάθειά του να αξιοποιήσει στο μάξιμουμ το ποιοτικό έμψυχο υλικό της Ομόνοιας για να την επαναφέρει σε τροχιά επιτυχιών.

Οι «πράσινοι» έδωσαν θετικό δείγμα γραφής μέχρι τώρα, επιβεβαίωσαν ότι διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσουν και το μόνο που τους έλειψε σε κάποια παιχνίδια είναι η συνέπεια με εμφανίσεις ανάλογες των δυνατοτήτων τους. Σε αυτό συνέτειναν οι απουσίες και η ανετοιμότητα βασικών μονάδων, όμως το σκηνικό είναι πλέον καλύτερο.

Συνεπώς, ο προπονητής έχει πλέον την ευχέρεια να παρουσιάσει την Ομόνοια σε πιο βελτιωμένη «έκδοση», προκειμένου να επιβεβαιώσει και στην πράξη  τόσο την ποιότητα όσο και το βάθος του ρόστερ της ομάδας.

Εμμέσως πλην σαφώς ο Γιάννης Αναστασίου έκανε… πάσα προς τον Νταμπράουσκας με την ατάκα του σχολιάζοντας τον σχεδιασμό του καλοκαιριού, κατά τη συνέντευξή του στο κανάλι της ομάδας: «Με τους παίκτες που διαθέτουμε πιστεύω ότι ο προπονητής μπορεί να παίξει όποιο σύστημα θέλει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η… μπάλα, λοιπόν βρίσκεται στα πόδια του προπονητικού επιτελείου.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης