HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωση«Άλα ούνα άλα τρε» για τους Ανορθωσιάτες

«Άλα ούνα άλα τρε» για τους Ανορθωσιάτες

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την προώθηση νέας κατηγορίας συλλεκτικών προϊόντων (match worn jerseys) με φανέλες αγώνα από ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα ακολουθείται η εξής διαδικασία:

«Μετά από κάθε νικηφόρο αποτέλεσμα οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μέσω πλειστηριασμού τις φανέλες του σκόρερ μας οι οποίες  ήταν φορεμένες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η διαδικασία πλειστηριασμού θα γίνεται από το anostore.com.

Ποσό εκκίνησης θα είναι τα 150 ευρώ και με ελάχιστο ποσό αύξησης (bid) τα 5 ευρώ. Αν υπάρξει προσφορά στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του πλειστηριασμού τότε θα δίνεται παράταση διάρκειας 5 λεπτών κ.ο.κ.

Η φανέλα θα παραδίδεται σε ειδική συσκευασία μαζί με πιστοποιητικό γνησιότητας και θα είναι υπογραμμένη από τον σκόρερ. Ο πλειστηριασμός θα ανοίγει την επόμενη μέρα του αγώνα στις 19:11 και θα κλείνει κάθε Δευτέρα στις 19:11. Σε περίπτωση που η ομάδα μας θα αγωνίζεται Δευτέρα τότε ο πλειστηριασμός θα ανοίγει την Τρίτη στις 19:11.

Αυτή την βδομάδα οι φίλοι της ομάδας μας, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις φανέλες των σκόρερ του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον θεσμό του κυπέλου. Αυτοί είναι οι Λόπες, Παρούτης και Ίλιεφ.

Η διαδικασία ξεκίνησε από το βράδυ της Τρίτης και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 19:11», προσθέτει η σχετική ανακοίνωση.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης