HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΚαλή η προσπάθεια από την Εθνική μας, αλλά δεν απέφυγε την ήττα

Καλή η προσπάθεια από την Εθνική μας, αλλά δεν απέφυγε την ήττα

Δεν απέφυγε την ήττα από το Κόσοβο η Εθνική μας ομάδα παρόλο που ήταν αρκετά καλή στον αγωνιστικό χώρο. Το 3-0 μποεί να φαντάζει ως άλλη μία βαριά ήττα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ωστόσο αυτή την φορά η αγωνιστική του εικόνα ήταν η καλύτερη των τελευταίων χρόνων.

Ουσιαστικά η Εθνική μας πλήρωσε όλα τα της τα αμυντικά λάθη, ενώ την ίδια ώρα έφτιαξε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα.

Το σκορ  άνοιξε ο Αμίρ Ραχμάνι στο 30’, με ωραία ατομική ενέργεια κι άψογο πλασέ, ενώ στο 44’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που ακυρώθηκε από το VAR γιατί είχε προηγηθεί οφσάιντ στην αρχή της φάσης.
Στην επανάληψη, το Κόσοβο ήταν και πάλι αποτελεσματικό αξιοποιώντας όλα τα αμυντικά λάθη της ομάδας μας. Ο Κρασνίτσι στο 52’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 ενώ ο Σαχίτι στο 70’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο 88’ ο Σωτηρίου σκόραρε με κεφαλιά αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε λόγω φάουλ.
Κόσοβο: Μούριτς, Βοϊβόντα, Αμ. Ραχμάνι (77′ Αλίτι), Ντελόβα, Ρουντχάνι, Εμερλάχου, Γιασιάρι, Ράσιτσα (16′ Μουσλίγια), Ε. Κρασνίτσι, Ζεγκρόβα (67′ Σαχίτι), Αλ. Ραχμάνι (77′ Ασλάνι).
Κύπρος: Δημητρίου, Καρώ (72′ Αντωνίου), Ανδρέου, Λαΐφης, Ιωάννου (46′ Πηλέας), Αρτυματάς, Χαραλάμπους, Κάστανος (72′ Χρυσοστόμου), Λοΐζου, Μακρής (72′ Τζιωνής), Πίττας (77΄Σωτηρίου).


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης