HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΠλήρης απογοήτευση στην Ανόρθωση

Πλήρης απογοήτευση στην Ανόρθωση

Η μη παρουσία φιλάθλων της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός έδρας έφερε χθες την αντίδραση της ομάδας της Αμμοχώστου και την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης. Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα γεγονός που σίγουρα θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες του Γιαννάκη Οκκά θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνουν χαρούμενο και τον κόσμο τους, ανεξάρτητα ότι θα βρίσκεται μακριά από το γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι η Ανόρθωση προέρχεται από θετικά αποτελέσματα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και έχει ως στόχο να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και με την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Η συγκομιδή των 8 βαθμών κρίνεται ικανοποιητική, αλλά υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα μπορεί να πάρει πολύ περισσότερους βαθμούς από τα επόμενα παιχνίδια.

Παρά το γεγονός ότι η διακοπή ήρθε σε ένα σημείο όπου η Ανόρθωση βρήκε αγωνιστικό ρυθμό, η τεχνική ηγεσία αξιοποίησε στον απόλυτο βαθμό το χρόνο που είχε ώστε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Ο Κριχόβιακ είναι σε πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Μπορεί να μην είναι ακόμα έτοιμος για 90 λεπτά, αλλά βρίσκεται στον σωστό δρόμο ώστε να φτάσει το βαθμό ετοιμότητας των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών.

Ο Τεϊσέιρα πήρε αγωνιστικά λεπτά στο φιλικό παιχνίδι που έγινε με τον Εθνικό και είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει τον προπονητή του εφόσον τον χρειαστεί. Η εμφάνιση της Ανόρθωσης στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν αρκετά καλή και αναμένεται να δούμε την ίδια τακτική να ακολουθείται και απέναντι στην ΑΕΚ. Ξεκάθαρος και αδιαπραγμάτευτος στόχος της ομάδας της Αμμοχώστου είναι το τρίποντο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης