HomeΟΜΑΔΕΣΕΝΠΕΝΠ: Έχει πολλά πράγματα να διορθώσει ο Κάναντι

ΕΝΠ: Έχει πολλά πράγματα να διορθώσει ο Κάναντι

Έχει πάρα πολλά να αλλάξει και να διορθώσει ο Νταμίρ Κάναντι. Με τον Κάναντι στον πάγκο μόνο ο Αντελέγιε θα πρέπει να νιώθει ήσυχος. Εκτός από τον διεθνή Νιγηριανό τερματοφύλακα Αντεμπαγιό Αντελέγιε που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έχει καπαρωμένη τη θέση, οι υπόλοιποι θα πρέπει να δείξουν πολύ περισσότερα στη συνέχεια. Πρέπει να παρουσιαστούν εντελώς διαφορετικοί και να πείσουν τον Κάναντι ότι αξίζουν μία θέση στην ενδεκάδα.

Βέβαια, ο Αυστριακός τεχνικός δεν έχει την πολυτέλεια να αλλάξει όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτούς βρήκε στο «Τάσος Μάρκου» και με αυτούς θα δουλέψει τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη που είναι η μεταγραφική περίοδος. Αυτό που θα επιδιώξει άμεσα να κάνει είναι να τους βελτιώσει ατομικά για να υπάρχει και ομαδική ανάκαμψη.

Ο Νταμίρ Κάναντι που μίλησε στους ποδοσφαιριστές του έστειλε μηνύματα. Και για να τους ανεβάσει ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά. Την ίδια ώρα, ο νέος προπονητής των «βυσσινί» προετοιμάζει την ομάδα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα με την Ομόνοια. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο στο ΓΣΠ και γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι είναι υψηλών απαιτήσεων και παραμένει ερωτηματικό αν η ΕΝΠ μπορεί να αντεπεξέλθει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Νίκος Μουλαζίμης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης