HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΜε απαιτήσεις στην Πρίστινα η Εθνική μας

Με απαιτήσεις στην Πρίστινα η Εθνική μας

Η ήττα από τη Ρουμανία με 3-0 σίγουρα δεν έφερε το ξεκίνημα που θα ήθελε ο Σωφρόνης Αυγουστή στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ωστόσο ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από την παρουσία της Εθνικής Ρουμανίας στην τελική φάση του πρόσφατου Euro. Ο αντίπαλος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε στον απόλυτο βαθμό τα λάθη της αμυντικής μας λειτουργίας και «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Αυτό που ξεχώρισε για την ομάδα μας ήταν το γεγονός πως ακόμα και μετά το 0-3 δεν σταμάτησε η προσπάθεια για μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Οι διεθνείς μας δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και είχαν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα τη διάθεση να επιτεθούν και να ψάξουν τους… διαδρόμους προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Από χθες η ομάδα μας βρίσκεται στην Πρίστινα για τον αυριανό αγώνα με το Κόσοβο. Πρόκειται για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά οι διεθνείς μας έχουν τον μεγάλο στόχο για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και αναμένεται να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να το πετύχουν. Ο αγώνας στην Κύπρο τελείωσε με άσχημο τρόπο για την Εθνική μας, ωστόσο το Κόσοβο έδειξε ότι έχει ορισμένες αδυναμίες. Αυτές θα διεκδικήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε πως ο μεγάλος στόχος από τον όμιλο είναι να αποφύγουμε την τελευταία θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό στην 4η κατηγορία και για την ώρα έχουμε το προβάδισμα απέναντι στη Λιθουανία. Ελπίζουμε ότι η Ρουμανία θα κάνει το καθήκον της στο παιχνίδι της Τρίτης και θα αφήσει τους Λιθουανούς στην τελευταία θέση.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης