HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΝέα Σαλαμίνα: Υπάρχουν νέα δεδομένα

Νέα Σαλαμίνα: Υπάρχουν νέα δεδομένα

Η δουλειά στη Νέα Σαλαμίνα είναι καθημερινή, με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι να επιδιώκει να μάθει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί για την ομάδα του. Πέρα από τα βίντεο που παρακολούθησε ο νέος προπονητής της ομάδας, θέλει να δει και στις προπονήσεις το βαθμό ετοιμότητας όλων των ποδοσφαιριστών. Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΛ (21/10), ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο κ. Γιανέφσκι δεν θα προσπαθήσει να αλλάξει πολλά πράγματα από το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζεται είναι ο Καρλίτος, ο οποίος θα απουσιάσει για διάστημα δύο μηνών από τις προπονήσεις της ομάδας. Ντιακιτέ και Αζεβέδο αναμένεται να δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά σήμερα. Το ιατρικό επιτελείο είναι αισιόδοξο ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα επιτύχουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα και με αυτόν τον τρόπο θα υπάρξουν ακόμα δύο σημαντικές επιλογές για την τεχνική ηγεσία. Όσον αφορά τον Ντάνιελ Άντος, έχει μπει εδώ και μέρες στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Η αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας θα γίνει στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» και οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας περιμένουν για άλλη μια φορά τη βοήθεια του κόσμου προς τους ποδοσφαιριστές.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης