HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΤα στοιχεία που έψαξε πρώτα ο Μανόλο Χιμένεθ

Τα στοιχεία που έψαξε πρώτα ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο Ισπανός προπονητής, Μανόλο Χιμένεθ, θα καθοδηγεί το ΑΠΟΕΛ στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας και ερχόμενος στην Κύπρο φρόντισε να μάθει αρκετά πράγματα για τη νέα του ομάδα. Το βασικό στοιχείο που όλοι οι προπονητές θέλουν να γνωρίζουν είναι τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας τους μέσα στο γήπεδο, τόσο στην άμυνα όσο και στις υπόλοιπες γραμμές. Το ΑΠΟΕΛ διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 11 τέρματα, ωστόσο χρειάζεται σημαντική βελτίωση στην άμυνα με τα 5 γκολ που έχει δεχθεί έως τώρα. Αυτό που καταγράφεται στα αξιοσημείωτα για την ομάδα της Λευκωσίας είναι πως και τα 11 τέρματα που πέτυχαν οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι αποτέλεσμα συνεργασιών των παικτών. Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει σκοράρει ακόμα γκολ από στατική φάση ή από λάθος αντιπάλου.

Τα γκολ της ομάδας σημείωσαν οι Ελ Αραμπί (3), Τσεπάκ (2), Μαρκίνιος, Δώνης, Γκιντιγιά, Πίζι, Κόρμπου και Σαρφό.

Από αυτά τα 11 τέρματα σημειώθηκαν ισάριθμες ασίστ, τις οποίες έχουν μοιράσει οι Ντράζιτς (2), Μαρκίνιος, Τσεπάκ, Ελ Αραμπί, Τεχέρα, Εντογκαλά, Γκιντιγιά, Δώνης, Αμπάνια και Πίζι.

Ένα σημαντικό στοιχείο που θέλει να πετύχει ο κ. Χιμένεθ όσο πιο γρήγορα γίνεται είναι αυτό της σταθερότητας. Το ΑΠΟΕΛ διαθέτει το ρόστερ που μπορεί να έχει σπουδαία συνεχόμενα αποτελέσματα και αυτή ήταν η φιλοσοφία πάνω στην οποία χτίστηκε η ομάδα το καλοκαίρι. Με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο η διοίκηση αισιοδοξεί ότι μπορεί να βρει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης