HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΑΕΛ: Στην επίθεση τα πάει καλά, στην άμυνα...

ΑΕΛ: Στην επίθεση τα πάει καλά, στην άμυνα…

Για το πόσο όμορφα οδηγήθηκε η ΑΕΛ στη διακοπή του πρωταθλήματος έχουμε αναφερθεί σε αρκετά ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών. Αυτό που επίσης αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι η ομάδα της Λεμεσού έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με τα πέντε γκολ που σημείωσε απέναντι στον Εθνικό.

Το συγκρότημα του Κρις Κόουλμαν έφτασε τα 12 γκολ και έχει από πάνω μόνο την πρωτοπόρο Πάφο που μετρά 15 γκολ. Βέβαια, τα 9 από τα 12 τέρματα τα σημείωσε σε δύο μόνο αγώνες. Τα πέντε απέναντι στον Εθνικό στην τελευταία αγωνιστική, αλλά και τα τέσσερα στον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου. Θετικό είναι το γεγονός πως η ΑΕΛ έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και στα πέντε παιχνίδια που έδωσε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ζητούμενο για την ομάδα της Λεμεσού είναι να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Να διατηρήσει τα καλά ποσοστά στην επίθεση και να επιδιώξει τη σημαντική βελτίωση στην άμυνα. Τα δύο γκολ που δέχθηκε στον αγώνα με τον Εθνικό ήταν το μοναδικό στοιχείο το οποίο δεν ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία και ο κ. Κόουλμαν θα προσπαθήσει να το βελτιώσει.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα και ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου. Στο διάστημα που απομένει ο προπονητής της ομάδας θα προσπαθήσει να κρατήσει σε πλήρη εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του και θα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών για να ξεκινήσει να καταστρώνει το αγωνιστικό του πλάνο για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης