HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό

Άρης: Να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό

Εκτός έδρας παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής για τον Άρη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στο Δασάκι. Όπως είδαμε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολο και αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Αλεξέι Σπιλέφσκι και οι ποδοσφαιριστές του.

Η προετοιμασία της ομάδας θα μπει από σήμερα στην τελική της ευθεία και όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, η αποστολή για το Δασάκι θα είναι πλήρης. Υπενθυμίζουμε ότι από τον αγώνα με την Ομόνοια απουσίασε ο Κοκόριν, ο οποίος κρίθηκε ιατρικά έτοιμος αλλά δεν μπήκε στην αποστολή λόγω των αρκετών απουσιών που σημείωσε κατά την προετοιμασία της ομάδας.

Ο Ρώσος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή αυτή τη βδομάδα και να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας κόντρα στον Εθνικό. Επίσης, ο Στιβ Γιαγκό θα πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, λόγω της κόκκινης κάρτας που είδε κόντρα στην Ομόνοια. Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να έχει διαθέσιμο τον ποδοσφαιριστή στον αγώνα με τον Εθνικό. Την ποινή της τιμωρίας του θα την εκτίσει στον εντός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ξεκάθαρος στόχος του Άρη στο Δασάκι είναι να πάρει το τρίποντο και να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Με αυτό το σκεπτικό ξεκινά από σήμερα να καταστρώνει το πλάνο του ο Αλεξέι Σπιλέφσκι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης