HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΗ Ανόρθωση θέλει να συνεχίσει το σερί

Η Ανόρθωση θέλει να συνεχίσει το σερί

Τα τελευταία παιχνίδια πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος έδωσαν στην Ανόρθωση πολύτιμους βαθμούς και έβγαλαν την ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόταν στο ξεκίνημα. Δύο συνεχόμενες νίκες εντός έδρας με Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, σε συνδυασμό με την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό (2-2), έδωσαν την απαιτούμενη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιαννάκης Οκκάς βλέπει τους ποδοσφαιριστές του (περισσότερο τους Κύπριους) να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αγώνων και να βοηθούν την ομάδα να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να κάνει σημαντικό άλμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Με την επιστροφή στη δράση η Ανόρθωση θα πάει στο «ΑΕΚ Αρένα» για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες διανύουν περίοδο αγωνιστικής φόρμας και αναμένεται να δώσουν πολλές δυνάμεις για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σημαντικό κρίνεται και το πρόσφατο φιλικό με τον Εθνικό, καθώς η τεχνική ηγεσία έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που το είχαν ανάγκη και με τον τρόπο αυτό θα είναι περισσότερες οι διαθέσιμες επιλογές στα επόμενα παιχνίδια.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης