HomeΕΛΛΑΔΑΡάσταβατς και με την «βούλα»

Ράσταβατς και με την «βούλα»

Εποχή Μίλαν Ράσταβατς κι επίσημα για τον ΟΦΗ, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σέρβο τεχνικό έως το 2026.

Οι Κρητικοί κλήθηκαν να αναζητήσουν νέο προπονητή λόγω του προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Τραϊανός Δέλλας και τον οδήγησε στο διαζύγιο με την ομάδα του Ηρακλείου. Ο εκλεκτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Μίλαν Ράσταβατς, που νωρίτερα στη σεζόν αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 10:00 το πρωί καθώς έδωσε ακόμα μία μέρα ρεπό, ενώ θα ντεμπουτάρει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Milan Rastavac, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 51 ετών (γενν. 1/11/73) Σέρβος τεχνικός, έχει άριστη γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά του τόσο ως προπονητής της Ξάνθης (2017-2019), όσο και με την διπλή παρουσία του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, αρχικά από τον Δεκέμβρη του 2019 ως τον Ιούνιο του 2022 & τη σεζόν 2023/24 μέχρι και την 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος).

sdna.gr


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης