HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕκλογή νέου Προέδρου και ΔΣ από Εθνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό Κύπρου

Εκλογή νέου Προέδρου και ΔΣ από Εθνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό Κύπρου

Νέο Πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε η Εθνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό Κύπρου, κατά την εκλογική της Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδίας, πρόεδρος εξελέγη ο Λοΐζος Αντωνίου, ενώ ως μέλη του ΔΣ εξελέγησαν οι Άντρος Χριστοφή, Στάθης Παπαευσταθίου, Κωνσταντίνος Γεωργίου και Δημήτρης Βαττής.

Συμπληρώνεται ότι αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του, ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας χαιρέτισε το κλίμα συνεργασίας κατά τις διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης και δεσμεύτηκε να εργαστεί με όλο το ΔΣ και τον κόσμο του ταεκβοντό προκειμένου να αναδείξουν το σπουδαίο, όπως είπε, αυτό ολυμπιακό άθλημα, με το οποίο ασχολούνται χιλιάδες νέοι στην Κύπρο.

Ευχαρίστησε επίσης την πενταμελή επιτροπή που ανέλαβε το τελευταίο διάστημα να οδηγήσει την ομοσπονδία στις εκλογές (Γεωργία Πηλαβάκη, Άγγελο Παναγιώτου, Πανίκο Λοΐζου και Στάθη Παπαευσταθίου), τον ΚΟΑ και ιδιαίτερα τον Πάρη Αβραμίδη για την στήριξή του, καθώς και τον απελθόντα Πρόεδρο Φοίβο Χρίστου, ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος της ΕΟΤΚ και πρόεδρός της για σειρά ετών.

Από την πλευρά του, ο κ. Χρίστου συνεχάρη τον νέο πρόεδρο και υποσχέθηκε να παρέχει τη στήριξή του στο νέο ΔΣ όποτε κρίνουν ότι αυτό είναι αναγκαίο.

Το ταεκβοντό είναι ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο άθλημα στην Κύπρο και έχει χαρίσει πολύ σημαντικές επιτυχίες σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο, καταλήγει η ανακοίνωση.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης