HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΗ πρωτιά του Ανδρέα Μακρή

Η πρωτιά του Ανδρέα Μακρή

Οι πρώτες έξι αγωνιστικές ολοκληρώθηκαν και η ΑΕΛ (με πέντε αγώνες) μετρά εννέα βαθμούς και είναι στο -7 από την κορυφή. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν είχε δύο συνεχόμενες ήττες από Πάφο και Ομόνοια, ωστόσο κατάφερε να διαχειριστεί με άψογο τρόπο την κατάσταση και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Εθνικό.

Επικράτησε με 5-2 και άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά στην οποία η ΑΕΛ έπαιξε σε ένα παιχνίδι το οποίο… έκρυβε ανατροπή. Στις προηγούμενες δύο περιπτώσεις με Πάφο και Ομόνοια ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ και τελικά έχασε με 3-1. Απέναντι στον Εθνικό βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, αλλά στο τέλος πήρε μια πολύ σημαντική νίκη βάζοντας πέντε τέρματα.

Το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό ήταν και το πρώτο για την ΑΕΛ στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ πρώτη. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έδωσε με Ομόνοια 29ης Μαΐου, Ομόνοια Αραδίππου, Πάφο και Ομόνοια Λευκωσίας ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής ήταν ο Ανδρέας Μακρής. Ο Κύπριος επιθετικός σκόραρε τρία τέρματα και με τον τρόπο αυτό έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ, αφού ξεπέρασε τον Λεσοβόι που είναι στα τρία γκολ.

Αναμφίβολα, είναι σημαντικό για τον ίδιο να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αφού με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του να μαζεύει πολύτιμους βαθμούς και να παραμένει στα ψηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Πέραν από τον πίνακα των σκόρερ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ασίστ. Ο Σινγκ μοίρασε δύο στον αγώνα με τον Εθνικό και έφτασε τις τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα. Ο Ανδρέας Μακρής είναι ψηλά και σε αυτή τη στατιστική κατηγορία, καθώς έχει μοιράσει δύο ασίστ έως τώρα και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του πρωταθλήματος.

Όλα αυτά τα στοιχεία, τα οποία δεν αφορούν ορισμένους παίκτες αλλά όλους, τα επεξεργάζεται η τεχνική ηγεσία και κάνει δουλειά στις προπονήσεις με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας σε όλους τους τομείς.

Χρίστος Αποστολίδης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης