HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοια«Λύνονται» τα χέρια του Νταμπράουσκας

«Λύνονται» τα χέρια του Νταμπράουσκας

Οι επιστροφές αυξάνουν τις επιλογές του προπονητή της Ομόνοιας

 

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και μπαίνουν σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Η απουσία πολλών διεθνών δεν επιτρέπει στον Βάλντας Νταμπράουσκας να αρχίσει δουλειά για το πλάνο που θα παρατάξει στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (19/10). Έτσι, θα δώσει έμφαση στον περιορισμό των αδυναμιών που έδειξε η ομάδα μέχρι τα μέσα της ερχόμενης βδομάδας, όταν θα έχει απαρτία στο «Ηλίας Πούλλος».

Στα θετικά για τον Λιθουανό τεχνικό καταγράφεται το γεγονός ότι θα έχει αυξημένες επιλογές, καθώς αναμένει δύο σημαντικές επιστροφές. Εκτιμάται, επίσης, ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές θα είναι πιο έτοιμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Στις επιστροφές περιλαμβάνονται ο Στεπίνσκι και ο Σεμέδο. Ο μεν Πολωνός εξέτισε την ποινή του, ο δε διεθνής από το Πράσινο Ακρωτήρι ανέβασε ρυθμούς και αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Παράλληλα, ο κ. Νταμπράουσκας ευελπιστεί ότι θα αυξηθούν οι επιλογές του, καθώς ποδοσφαιριστές όπως οι Λοΐζου, Ατζίλι, Γιόβετιτς, Κίτσος θα βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας. Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο τελευταίοι κλήθηκαν στην Εθνική Μαυροβουνίου και Ελπίδων της Ελλάδας αντίστοιχα.

Δεν αποκλείεται, ακόμα, να συμπεριληφθεί στην αποστολή για πρώτη φορά κατά την τρέχουσα περίοδο ο Ρομάν Μπεζούς. Ο Ουκρανός μέσος ακολουθεί πλέον το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και σύμφωνα με τις επίσημες τοποθετήσεις, θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας μετά τη διακοπή. Εξυπακούεται, πάντως, πως θα τύχει ειδικής διαχείρισης, προκειμένου να επανέλθει ομαλά σε δράση λόγω της πολύμηνης αποχής του.

Στο απουσιολόγιο περιλαμβάνονται οι Κακουλλής και Μουσιαλόσκι. Ο Κύπριος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Χαρτς στις 24 Οκτωβρίου. Η κατάσταση του νεαρού Πολωνού αξιολογείται σε τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς να είναι δυνατή η όποια πρόβλεψη για την επάνοδό του.

Κατά τ’ άλλα η ομάδα του «τριφυλλιού» θα επιδιώξει να δείξει αντίδραση μετά την ήττα από τον Άρη για να μείνει ψηλά στη βαθμολογία. Στόχος των «πρασίνων» είναι το απόλυτο στα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν, με ΕΝΠ, Καρμιώτισσα, Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου. Και ξέρουν πολύ καλά πως σε περίπτωση που τον υλοποιήσουν, θα πάνε με τη ψυχολογία στα ύψη στα ντέρμπι με τον Απόλλωνα, την Πάφος FC και το ΑΠΟΕΛ στο φινάλε του Α’ Γύρου.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης