HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΑΕΚ: Πρέπει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα

ΑΕΚ: Πρέπει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα

Η ΑΕΚ βρήκε τα πατήματά της και συνεχίζει την αντεπίθεσή της. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες άλλαξαν τα πάντα στην ομάδα. Είναι εμφανές ότι η ψυχολογία έχει τονωθεί, είναι εμφανές ότι οι παίκτες πλέον μπαίνουν στο γήπεδο με τρομερή αυτοπεποίθηση, είναι εμφανές ότι πλέον κάτι λειτουργεί σωστά.

Η ΑΕΚ έχει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και για να μπορεί να μείνει εντός αυτού θα πρέπει να σταθεροποιηθεί στα θετικά αποτελέσματα. Το τελευταίο διάστημα το έχει κάνει, όμως τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη μετέπειτα πορεία της. Ανόρθωση (εντός), ΑΕΛ (εκτός) και Άρης (εντός) τα παιχνίδια που έρχονται και θα πρέπει να αξιοποιηθεί η έδρα στο έπακρο.

Οι «κιτρινοπράσινοι» μέχρι στιγμής, όσο κι αν φαίνεται παράξενο, δεν κατάφεραν να κερδίσουν στην «Αρένα». Μία ήττα και μία ισοπαλία ο απολογισμός, στοιχείο το οποίο καταδεικνύει και το γιατί η ομάδα έχει διαφορά έξι βαθμών από την κορυφή. Ο Χένινγκ Μπεργκ πάντως κατάφερε να αναγεννήσει την ομάδα. Κατάφερε να εμπεδώσει την αγωνιστική του φιλοσοφία και το κυριότερο έχει κατασταλάξει και στις πλείστες των επιλογών του σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει από εβδομάδας, καθώς σήμερα και αύριο παραχωρήθηκε ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν. Αγωνιστικά προβλήματα δεν προκύπτουν.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης