HomeΕξ ΑπορρήτωνΘα είναι άδικο για τον Σωφρόνη και τους διεθνείς...

Θα είναι άδικο για τον Σωφρόνη και τους διεθνείς…

Ο αγώνας της Εθνικής με τη Ρουμανία έχει ξεχωριστή διάσταση, αφού θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Σωφρόνης Αυγουστή. Η πρόσληψή του Κύπριου τεχνικού δημιουργεί ελπίδες για να μπει, επιτέλους, στον σωστό δρόμο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο κ. Αυγουστή τυγχάνει εκτίμησης από την πλειοψηφία των φιλάθλων και την κέρδισε με την εργατικότητα, το πάθος και την αφοσίωσή του στις ομάδες που εργοδοτήθηκε.

Είναι δεδομένο ότι ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής σε δύσκολη περίοδο, αφού οι κάκιστες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα οδήγησαν στην απαξίωσή της στα μάτια των φιλάθλων.

Την ίδια ώρα η ΚΟΠ κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου ο κόσμος να στηρίξει τη νέα προσπάθεια με την παρουσία του στην «ΑΕΚ Αρένα» το βράδυ της Σαββάτου.

Μακάρι, πάντως, να βρουν ανταπόκριση οι εκκλήσεις προς τους φιλάθλους, διότι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής και οι διεθνείς μας έχουν ανάγκη την παρουσία των φιλάθλων.

Υπάρχει, μάλιστα, ένα δεδομένο που καθιστά επιβεβλημένη την έντονη παρουσία του κόσμου στις κερκίδες, καθότι η Ομοσπονδία της Ρουμανίας έλαβε 2.500 εισιτήρια για τον αγώνα!

Κοντολογίς, ελλοχεύει ο κίνδυνος να είναι η Εθνική φιλοξενούμενη μέσα στο σπίτι της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα είναι άδικο και για τον Σωφρόνη και για τους παίκτες…

Υ.Γ.: Μια κίνηση που θα βοηθούσε ένεκα της περίστασης ήταν να προσφέρει η ΚΟΠ δωρεάν είσοδο στους Κύπριους φίλαθλους. Ως έξτρα κίνητρο και έμμεση συγγνώμη για την προηγούμενη εικόνα της Εθνικής.

Κουτσομπόλης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης