HomeSliderΤριήμερη πανδαισία Σάμπο στη Λάρνακα

Τριήμερη πανδαισία Σάμπο στη Λάρνακα

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Σάμπο διοργανώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για Cadets (Κ-16), Νέους (Κ-18), Τζούνιορς (Κ-20) και Κόμπατ Σάμπο για Τζούνιορς. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα «Κίτιον» Λάρνακας από σήμερα μέχρι μεθαύριο Κυριακή με συμμετοχή 800 αθλητών και αθλητριών από 40 χώρες.

Το βράδυ (19:00) θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης της διοργάνωσης παρουσία του δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, καθώς και άλλων αθλητικών και πολιτειακών αξιωματούχων.

«Πρόκειται για μια προσπάθεια που θέλουμε να καταστεί θεσμός και το τουρνουά της Κύπρου να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, αφού η Διεθνής Ομοσπονδία μάς εμπιστεύθηκε ακόμη μια φορά να διοργανώσουμε τέτοιας μεγάλης εμβέλειας αγώνες», ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μάριος Ανδρέου.

Το τουρνουά αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους Κύπριους αλλά και για τους ξένους αθλητές να προετοιμαστούν σωστά μέσα από αγώνες. Σε ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Σάμπο, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το Υφυπουργείο Τουρισμού, τον Δήμο Λάρνακας και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για τη στήριξή τους.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης