HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΏρα Ευρώπης για τις γυναίκες

Ώρα Ευρώπης για τις γυναίκες

Ο Α.Σ. Λατσιά και η Ε.Ν. Αθηένου, που στην περσινή περίοδο κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το κύπελλο αντίστοιχα στο χάντμπολ γυναικών, αρχίζουν το οδοιπορικό τους στην Ευρώπη, καθώς θα αγωνιστούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (EHF European Cup). Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες μας θα δώσουν τους αγώνες τους στο εξωτερικό.

Πρώτη θα μπει στη «μάχη» της Ευρώπης η Ε.Ν. Αθηένου με αντίπαλο την HRK στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στην αίθουσα «Ντβοράνα Μπίλι Μπριγκ Γκρούντε», με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα (17:30), ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο (17:00).

Όσον αφορά την ομάδα των Λατσιών, ταξίδεψε στα Νησία Φαρόε, όπου θα αντιμετωπίσει την Η71 στην αίθουσα «Χόλιν Α Χάλσι» της πρωτεύουσας Τόρσχαβν. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή, με ώρα έναρξης στις 20:00 το βράδυ.

Νέο ντέρμπι

Με ντέρμπι ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ στο χάντμπολ ανδρών. Συγκεκριμένα, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο υποδέχεται σήμερα το βράδυ (19:30) την Ανόρθωση σε αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον μετά από την εκτός έδρας νίκη της γηπεδούχου επί του Παρνασσού στην πρεμιέρα. Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις της και κόντρα στη μόνιμη πρωταγωνίστρια των τελευταίων χρόνων, θα τεστάρει τις δυνατότητες αλλά και την προοπτική της για τη συνέχεια.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Μάριου Ευσταθιάδη άρχισε τη σεζόν με… κεκτημένη ταχύτητα και θα επιδιώξει το «διπλό» προκειμένου να διατηρήσει το αήττητό της.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει και την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ – Α.Ε. Αραδίππου (20:30). Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα επιδιώξουν να κάνουν το 2Χ2, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν ποδαρικό στο πρωτάθλημα μετά την ήττα που δέχθηκαν στις λεπτομέρειες στην 1η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο με τη διεξαγωγή δύο ακόμα αγώνων. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (16:30) η Ε.Ν. Αγίας Βαρβάρας θα υποδεχθεί το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς με στόχο να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της. Λίγη ώρα αργότερα (17:00) ο Προοδευτικός Πάφου και ο Παρνασσός Στροβόλου θα τεθούν αντιμέτωποι με κοινό στόχο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής είναι:

Σήμερα: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Ανόρθωση (19:30), ΑΠΟΕΛ – Α.Ο. Αραδίππου (20:30).

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου: Ε.Ν. Αγίας Βαρβάρας – Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς (16:30), Προοδευτικός – Παρνασσός (17:00)

Η βαθμολογία

1. Ανόρθωση 1 2

2. ΑΠΟΕΛ 1 2

3. Ευρωπαϊκό Παν. 1 2

4. ΕΝΑΒ 1 2

5. Προοδευτικός 1 0

6. Παρνασσός 1 0

7. Α.Ο. Αραδίππου 1 0

8. ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 1 0


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης