HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Παίρνουν ανάσες οι παίκτες της Πάφου

Παίρνουν ανάσες οι παίκτες της Πάφου

Έπειτα από μια απαιτητική και δύσκολη περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια, η Πάφος χρειαζόταν τη διακοπή του πρωταθλήματος ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Χουάν Κάρλος Καρθέδο λοιπόν θέλησε να ξεκουράσει και λίγες ημέρες τους ποδοσφαιριστές του.

Η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα και ο στόχος για νέο νικηφόρο αποτέλεσμα είναι δεδομένος και αδιαπραγμάτευτος. Η Πάφος θα μπει ξανά σε ένα μεγάλο κύκλο συνεχόμενων αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για τον οποίο η διακοπή είναι ευεργετική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τεχνική ηγεσία προχωρά αρκετά συχνά σε αλλαγές στην ενδεκάδα και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ να παίρνουν πολύτιμα λεπτά συμμετοχής. Αυτό αναμένεται να γίνει και στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα ώστε να μάθουμε τις προθέσεις της τεχνικής ηγεσίας.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμική παρουσία στο γήπεδο, αφού ο αγώνας θα γίνει εντός έδρας και θα είναι μια καλή ευκαιρία ώστε οι παίκτες να πάρουν ψυχολογική ώθηση για να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Επίσης, θα είναι και ένα μήνυμα στήριξης και ενόψει του αγώνα με τη Χάιντενχαϊμ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης