HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΝέα Σαλαμίνα: Ρίχτηκε στη δουλειά ο Γιανέφσκι

Νέα Σαλαμίνα: Ρίχτηκε στη δουλειά ο Γιανέφσκι

Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας είχε χθες ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», αφού μελέτησε αρκετά την ομάδα μέσω βίντεο, θα επιδιώξει να διορθώσει αρκετά πράγματα, τα οποία θα βοηθήσουν στην αγωνιστική βελτίωση. Είναι πολύ λίγοι οι τρεις βαθμοί που μετρούν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρωτάθλημα και άμεσος στόχος είναι η συγκομιδή βαθμών με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο κ. Γιανέφσκι θα αντιμετωπίσει την τελευταία ομάδα που προπόνησε πριν πάει στη Νέα Σαλαμίνα, αφού το πρώτο του παιχνίδι θα είναι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή». Βέβαια, η ομάδα της Λεμεσού δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που προπονούσε ο ίδιος όταν ήταν στον πάγκο της.

Το ζητούμενο για τη Νέα Σαλαμίνα είναι να αποκτήσει ομοιογένεια και να παρουσιαστεί πολύ δυνατή από το πρώτο παιχνίδι με τον κ. Γιανέφσκι στον πάγκο της. Είναι τεράστια η ανάγκη για μεγάλη συγκομιδή βαθμών και ενδεχόμενη επιτυχία απέναντι στην ΑΕΛ θα βοηθήσει σημαντικά σε πολλούς τομείς.

Σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, αναμένεται να προκύψουν σημαντικές επιστροφές παικτών. Οι Ντιακιτές, Άντος και Αζεβέδο αναμένεται να είναι έτοιμοι με την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτό συγκαταλέγεται στα θετικά στην προσπάθεια που θα γίνει για νικηφόρο αποτέλεσμα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης