HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΟ Μπεργκ βρήκε το «κουμπί» των παικτών της ΑΕΚ

Ο Μπεργκ βρήκε το «κουμπί» των παικτών της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοδική πορεία, καλύπτει αθόρυβα το χαμένο έδαφος και κυρίως δείχνει με τις εμφανίσεις της ότι δεν εγκαταλείπει το στόχο της διάκρισης. Με τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και την όλη παρουσία της στο ντέρμπι, η ομάδα της Λάρνακας έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει».

Η σταθερή βελτίωση των «κιτρινοπράσινων» οφείλεται κυρίως στην αγωνιστική μεταμόρφωση αρκετών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι «ψάχνονταν» στο ξεκίνημα της περιόδου. Η πρόοδος σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο έχει… ονοματεπώνυμο, Χένινγκ Μπεργκ!

Ο Νορβηγός τεχνικός δίνει εκ νέου δείγμα των ικανοτήτων σε ομάδες με υψηλές βλέψεις και απαιτήσεις. Στην προκειμένη περίπτωση χρειάστηκε απλώς χρόνο, αφού ανέλαβε τα ηνία λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και με την έλευσή του στη Λάρνακα έκανε πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Στην πορεία ο κ. Μπεργκ κατάφερε να ενεργοποιήσει σημαντικές μονάδες της ΑΕΚ και ταυτόχρονα να εντάξει στο σύνολο τους νεοφερμένους. Το αποτέλεσμα φαίνεται στο γήπεδο, με την ομάδα να παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική και απαιτητική. Είναι προφανές πως ο προπονητής βρήκε το «κουμπί» των παικτών με όλες τις θετικές προεκτάσεις για την ομάδα.

Το ζητούμενο για τους Λαρνακείς είναι να διατηρηθούν σε φουλ εγρήγορση, αφού με την επιστροφή στη δράση τούς περιμένει άλλο ένα ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση» στην «Αρένα». Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σήμερα, θα ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο και από βδομάδας θα ενταθεί η προετοιμασία για το εν λόγω παιχνίδι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης