HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΑπαραίτητες εξετάσεις για τους παίκτες της Ανόρθωσης

Απαραίτητες εξετάσεις για τους παίκτες της Ανόρθωσης

Ο Γιαννάκης Οκκάς θέλησε να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος προγραμματίζοντας φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό. Η αναμέτρηση θα γίνει σήμερα στις 18:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και δεν θα είναι τηλεοπτική. Συνεπώς, οι φίλοι της ομάδας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα θα μπορούν να το κάνουν μόνο στο γήπεδο. Είναι ένα παιχνίδι που προσφέρεται για συμπεράσματα και παρουσιάζεται ως ευκαιρία για τους παίκτες που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει της συνέχειας.

Ένας εξ αυτών είναι ο Κριχόβιακ. Ο Πολωνός πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος. Έτσι, το σημερινό φιλικό προσφέρεται και για τη σωστή προετοιμασία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Απ’ εκεί και πέρα, η Ανόρθωση γνωρίζει ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχει να δώσει αρκετά ντέρμπι και η τεχνική ηγεσία θα προσαρμόσει το πλάνο της ώστε να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο που θα δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί. Θυμίζουμε πως πέραν των τριών αγώνων πρωταθλήματος, η Ανόρθωση είχε και το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Κύπελλο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης