HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΑΕΛ: Εν αναμονή της απόφασης

ΑΕΛ: Εν αναμονή της απόφασης

Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση του Εφετείου αναφορικά με το ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προσέφυγαν στο Εφετείο μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή και αφού έγινε εδώ και μέρες η συνεδρία, σήμερα αναμένεται να γνωστοποιηθεί η απόφαση.

Θυμίζουμε πως πέραν των ποινών για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, ο Αθλητικός Δικαστής κατακύρωσε το παιχνίδι με 3-0 υπέρ του Απόλλωνα. Αυτό που ζήτησε η ΑΕΛ είναι να διεξαχθεί ο αγώνας σε νέα ημέρα που θα ορίσει η ΚΟΠ και σήμερα θα μάθουμε την απόφαση του Εφετείου, η οποία θα είναι τελεσίδικη.

Μπορεί να είμαστε σε περίοδο διακοπής του πρωταθλήματος, ωστόσο η αγωνία των ανθρώπων της λεμεσιανής ομάδας είναι μεγάλη, αφού η απόφαση του Εφετείου θα κρίνει πολλά. Θυμίζουμε πως στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Απόλλων και ΑΕΛ έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο και οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου, ώστε να ανέλθουν ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ΑΕΛ πήγε στη διακοπή με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς κέρδισε στην τελευταία αγωνιστική τον Εθνικό με σκορ 5-2 και ανέβηκε σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα. Μετρά σε πέντε αγώνες τρεις νίκες (Ομόνοια 29ης Μαΐου 4-2, Ομόνοια Αραδίππου 1-0 και Εθνικός Άχνας 5-2) και άλλες δύο ήττες από Πάφο και Ομόνοια με σκορ 3-1. Στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα με τον Απόλλωνα, το συγκρότημα του Κρις Κόουλμαν θα έχει τη δυνατότητα να ανέβει κι άλλες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και να βρεθεί μια ανάσα από την κορυφή.

Θυμίζουμε ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα παίξει με τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας και είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα διεκδικήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι θα τη διατηρήσουν στο πάνω διάζωμα του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα αναμένεται να γίνει φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, το οποίο ωστόσο θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και δεν θα παρευρεθεί κόσμος στο γήπεδο. Το φιλικό παιχνίδι με τους «πράσινους» θα γίνει στη Λευκωσία.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης